Sprekers hoofdprogramma Nature Talks Photo Festival

Klik op de naam van de spreker voor meer informatie over de lezing.

Dit zijn de sprekers die optreden in het ‘hoofdprogramma’.
Het ‘hoofdprogramma’ kun je alleen bezoeken met een dag- of weekendticket, niet met een ‘basisticket’.
Met een dag of weekendticket kan je ook het basisprogramma volgen.
Scroll verder naar beneden voor de timetable om te kunnen zien wie er op welke dag spreekt of klik op de naam.

Schouwburh theather_ Hoofdprogramma

Hoofdprogramma zaterdag 12 november Hoofdprogramma zondag 13 november
Jan Vermeer                                   08:30 – 09:10 Han Bouwmeester  08:30 – 09:10
Bart Siebelink & Edo van Uchelen     09:10 – 09:45 Ron Offermans          09:10 – 09:45
Ingrid Vekemans                                   09:45 – 10:30 Sergey Gorshkov      09:45 – 10:30
Pauze 30 min Pauze 30 min
Hennie van Heerden                         11:00 – 11:35 Bart Heirweg 11:00 – 11:35
Will Burrard Lucas  11:35 – 12:20 Benny Rebel 11:35 – 12:20
Ton Döpp                                       12:20 – 12:50 Andrea Gulickx 12:20 – 12:50
Pauze 70 min Pauze 70 min
Keith Wilson                      14:00 – 14:50 Jari Peltomäki           14:00 – 14:45
David Pattyn                                   14:50 – 15:30 David Maitland 14:45 – 15:30
Christian Kutschenreiter  15:30 – 16:00 Pauze 45 min
Pauze 30 min Ole Jorgen Lioden 16:15 – 17:00
Nature Talks                                     16:30 – 17:00 Nature Talks             17:00 – 17:30
Brian Skerry                                     17:00 – 18:10 Pauze 15 min
Prijsuitreiking fotowedstrijd 18:15 – 19:15 Steve Winter 17:45 – 18:55
#SessionSpeaker(s)TimeVenue
1De VeluweJan Vermeer 08:30Schouwburg
2Kijken, niet kopen (Natuurfotografie voor luie mensen met weinig geld)Bart Siebelink en Edo van Uchelen 09:10Schouwburg
3Wild van AfrikaIngrid Vekemans 09:45 - 10:15Schouwburg
4"Home is where the heart is"Hennie van Heerden 11:00Schouwburg
5From BeetleCam to Camera Traps: Adventures in Remote PhotographyWill Burrard Lucas 11:35Schouwburg
6Het leven in de stadTon Döpp 12:20Schouwburg
7Remembering elephantsKeith Wilson 14:15 -14:45Schouwburg
8Wildelife in de AlpenDavid Pattyn 14:50Schouwburg
9The beaver familyChristian Kutschenreiter 00:00Schouwburg
10"Nature Talks"Nature Talks 16:30Schouwburg
11Ocean SoulBrian Skerry 17:00Schouwburg
12Uitslag Nature Talks Photo ContestNature Talks 18:15Schouwburg
#SessionSpeaker(s)TimeVenue
1"Naar het Noorden"Han Bouwmeester 08:30Schouwburg
2Er is in Nederland niets te zien onderwaterRon Offermans 09:10Schouwburg
3Wrangel IslandSergey Gorshkov 09:45-10:30Schouwburg
4Breaking the rulesBart Heirweg 11:00Schouwburg
5SafariBenny Rebel 11:35Schouwburg
6Bewogen en bevlogenAndrea Gulickx 12:20 - 12:50Schouwburg
7Four seasons with Finnish wildlifeJari Peltomäki 14:00Schouwburg
8“The Lion’s Corner”David Maitland 14:45 - 15:30Schouwburg
9´Svalbard Exposed´ Het IJsberen domein.Ole Jørgen Liodden 16:15Schouwburg
10FotolezingNature Talks 17:00 - 17:30Schouwburg
11"On the trail of big cats"Steve Winter 17:45Schouwburg

Bestel hier uw tickets en mis niets van Nature Talks 2016!

"Informatie en Inspiratie is waar het bij ons om draait"