Sponsoren

Om dit geweldig festival mede mogelijk te maken werken wij met sponsoren. Wij zijn dan ook erg blij met hun bijdrage. Zonder hen was het ons niet gelukt om dit event voor jullie neer te zetten. Nogmaals enorm bedankt. Hieronder zie je wie ons een warm hart toe dragen.

 

Retailpartner

CameraNu.nl_Nature_Talks_Photo_Festival_2016

CameraNU.nl
De meeste natuurfotografen kennen CamernaNU.nl. Als je aan CameraNU.nl denkt, denk je aan fotografie en video. Maar wist je dat CameraNU.nl de grootste telescoop- en verrekijkerspecialist in Nederland is? In de winkel in Urk kan je meer dan 250 types kijkers en telescopen uitgebreid testen. Vanuit de winkel en het terras heb je vrij uitzicht over de weilanden rondom Urk, je krijgt alle tijd en ruimte om onder deskundige begeleiding van de aanwezige kijkerexperts door voor jou de perfecte kijker of telescoop uit te zoeken. Winkelen bij CameraNU.nl is een belevenis!

CameraNU.nl is onze retailpartner. Wat is een retailpartner zullen sommige denken? Een retailpartner zorgt voor een gestroomlijnde verkoop tijdens de fotografiebeurs. De beursvloer is ruim 2000m2 en er staan diverse merken, distributeurs en andere aanbieders welke producten je ook zal zien op de website van CameraNU.nl. Tijdens het weekend komt Cameranu.nl met spectaculiere aanbiedingen, kortingen tot wel 40%! Dit zijn aanbiedingen die je niet wilt missen zo voor Sinterklaas en Kerst en zijn alleen geldig tijdens het Nature Talks Photo Festival. Wij danken CameraNU.nl en het team voor hun inzet!

Mediapartner

Onze mediapartner is SHUTR.photo, het nieuwe inspiratie magazine met natuurlijk veel inspiratie, adembenemende portfolio’s, oud en nieuw fotografietalent, beeldverhalen van de professionals, trends, techniek en nog veel meer.

 

Standhouders

Op onze grote fotobeurs van meer dan 2.000m2 staan veel standhouders die er natuurlijk ook voor zorgen dat Nature Talks Photo Festival & Contest een groot succes wordt. Kijk op deze pagina naar al onze standhouders die wekelijks groter aan het worden is.

 

Fotowedstrijd

Onze sponsoren voor de fotowedstrijd zijn Werk aan de Muur & Xpozer.

Werk aan de Muur_Nature-Talks_Photo_Festival_2016
Werk aan de Muur is een online galerie met uniek beeld gemaakt door gepassioneerde kunstenaars en fotografen. Werk uit de collectie wordt geprint op verschillende materialen, zoals aluminium, canvas, Xpozer, én in alle formaten. De consument kiest zelf het beeld, materiaal en formaat: hierdoor wordt elk kunstwerk uniek.
De beeldmaker bepaalt zelf de marge op het beeld. Hierdoor levert elke foto geld op. Onze galerie zorgt ervoor dat prachtig beeld niet verstoft in een la maar een mooie plek krijgt aan de muur. Win-win vinden wij! Kijk op www.werkaandemuur.nl voor meer informatie.

 

 Xpozer_Nature_Talks_Photo_festival_2016

Xpozer is een unieke combinatie van het Xpozer foto-folie en het gepatenteerde Xpozer span- en ophangsysteem zorgt voor een superstrakke presentatie van je foto aan de muur. Geen lijst, omgeslagen randen of spiegelingen. Je krijgt 100% foto aan je muur, waarbij alle aandacht op je foto gevestigd is. Jouw foto is je trots en dat komt het mooiste tot zijn recht met een foto op Xpozer. Kijk op www.xpozer.nl voor meer informatie.

Bestel hier uw tickets en mis niets van Nature Talks 2016!

"Informatie en Inspiratie is waar het bij ons om draait"

Kijk wie Nature Talks 2016 mogelijk maakt!

Retailpartner

CameraNu.nl_Nature_Talks_Photo_Festival_2016

Sponsor Fotowedstrijd

Logo-WADM-reconstructed
Xpozer_Nature_Talks_Photo_festival_2016

Mediapartner

SHUTR_logo

Sponsor

Nature_Talks_Photo_Festival-Canon-Promo

Fotobeurs

Nature Talks Photo Festival Benro
LogoSober
Nature_Talks_Photo_Festival-Transcontinenta
Nature Talks Photo Festival Foto Video Retail
Nature_Talks_Photo_festival-Olympus
VBN-LOGO-RGB
Nature Talks Photo Festival 2016
Web
nature_talks_photo_festival-han_bouwmeester
zoomnl_logo_2014.79a4c064ddc0
logo-zwart-trans
npp1
NG_Logo
Logo-natuurfotomagazine
Nature Talks Photo Festival Sigma
Nature Talks Photo Festival Fuji
Paddenstoelenvereniging_Nature Talks
nature_talks_photo_festival-wildpix-travel
nature_talks_photo_festival-photothema-fotoworkshops-en-reizen
PENTAX--RICOH-COMPANY_logo-copy
LogoDegreefPartner
Nikon-logo-rectangle
MrJangear_logo
DuikenInBeeld_Nature_Talks_Photo_Festival 2016
Schermafdruk 2016-08-15 14.42.00
nature_talks_photo_festival-camtraptions
Nature Talks Photo Festival Sponsor Schuiltent.nl
Nature Talks Photo Festival Sponsor Buteo Photo Gear
nature_talks_photo_festival_eltima-electronics
nature_talks_photo_festival-ingrid_vekemans