Inschrijven

Wedstrijd is inmiddels gesloten op maandag 17 oktober 2016, 23.59 uur!

Nature Talks Photo Contest

 

De inzendtermijn start op 26 augustus 2016 en eindigt op 15 oktober 2016 om 23:59 uur. Verlengde inzendtermijn maandag 17 oktober 2016, 23.59 uur. Inzending is uitsluitend mogelijk via de website van Nature Talks Photo Contest.

Het uploaden van de beelden is pas mogelijk nadat er online een bedrag van 25 euro betaald is. Jonge fotografen hoeven niet te betalen voor deelname aan de wedstrijd, de jonge fotograaf mag op 1 November nog geen 18 jaar oud zijn.

Voor de Fred Hazelhoff Award is er een apart inschrijfgeld van 10 euro.

Er mogen in totaal 20 beelden ingestuurd worden in de categorieën 1 – 9 met geen maximum per categorie. Jonge fotografen mogen maximaal 5 beelden insturen.

Voor de Fred Hazelhoff Award mogen 8-12 foto’s ingestuurd worden.

Beelden die al eerder in prestigieuze internationale wedstrijden in de prijzen zijn gevallen of die al herhaaldelijk gepubliceerd zijn in toonaangevende natuur- of fotografietijdschriften, worden uitgesloten voor deze wedstrijd.

Toegestaan zijn beelden van digitale camera’s (digitale beelden), evenals hoge kwaliteit scans van transparanten en negatieven. De inzending van de beelden kan uitsluitend digitaal. Na een preselectie procedure, zal de jury de authenticiteit van digitale beelden controleren met de oorspronkelijke beeldbestanden. Bij scans worden de originele analoge dia (transparanten) / negatieven opgevraagd. Als originele fotobestanden accepteren we alle RAW-bestanden ( bijv .: * .NEF , * .CRW , * .CR2 , * .PEF ) en origineel JPG . Alleen JPG-bestanden en DNG-bestanden rechtstreeks uit de camera worden als oorspronkelijke beschouwd.

Nature Talks Photo Contest

Wedstrijd is open, stuur in voor 15 oktober!

Wedstrijd is inmiddels gesloten op maandag 17 oktober 2016, 23.59 uur!

 

 

Powered by

Nature talks Photo Contest powered by Werk aan de muur

Nature talks Photo Contest powered by Xpozer