Hoofdprogramma Nature Talks Festival Dagticket € 49,00 Weekendticket € 85,00

Hoofdprogramma Nature Talks 2016

Dagticket € 49,00  Weekendticket € 85,00

 

De kaarten van voor het hoofdprogramma zijn een ‘dagticket en ‘weekendticket’. Wil je het hoofdprogramma in de Schouwburg bezoeken koop dan een ‘dag of weekendticket’ respectievelijk €49 en €85. Met een dag of weekendticket kan je tevens een dinerticket bestellen voor de zaterdagavond, bij dit diner zullen alle sprekers en filmmakers van het festival aanwezig zijn.

De tickets van het hoofdprogramma geven recht op een plaats in de Schouwburg zaal, maar de stoel zelf is niet te reserveren. Met het ‘dagticket zaterdag, zondag en/of het weekendticket’ heb je sowieso toegang tot alle activiteiten op Nature Talks festival en zeker tot het hoofdprogramma met alle toppers zoals Steve Winter, Brian Skerry, Sergey Gorshkov, Will Burrard Lucas, Ole Jørgen Liodden, David Maitland, Jari Peltomäki, Jan Vermeer, David Pattyn, Han Bouwmeester, Adri de Visser en veel meer!

 

Met een kaart voor het hoofdprogramma heb je ook toegang tot het filmfestival in theater Azure, het lezingenprogramma in theater Cerise, de Vlinderzaal, DuikenInBeeldzaal, DeelDeNatuurzaal, de grote natuurfotobeurs, de foto-expositie, het fotografencafé etc. Kom jij ook met vrienden of alleen? Wij maken er samen een gezellige dag en/of weekend van vol inspiratie. Kijk hier voor alle informatie of koop je tickets in de ticketshop.

Comment List

 • José Middelhuis 20 / 09 / 2016 Reply

  Geweldig en een mooie locatie centraal in het land. Helemaal top wij zijn erbij beide dagen👍

  • Naturetalks 20 / 09 / 2016 Reply

   Hoi José, wat leuk dat jullie er ook bij zijn! Het zal een gezellig weekend worden zo met z’n allen. Meer dan 60 verschillende lezingen waarin wij kunnen leren van al het moois wat de natuur te bieden heeft. Mocht je met de auto komen vergeet dan geen parkeermunten bij je bestelling te voegen. Je kunt ook met de trein, station Ede-Wageningen is een paar minuutjes lopen. Tot Nature Talks! Groetjes.

 • Naturetalks 20 / 09 / 2016 Reply

  Leuk José dat jullie er beide dagen bij zijn. Tot de 12e in de ReeHorst te Ede. Doen jullie ook mee aan de Nature Talks Photo Contest? Kijk maar eens op http://www.naturetalksphotocontest.com.

Geef een reactie