Ole Jørgen Liodden op Nature Talks

Ole Jørgen Liodden op Nature Talks

Wie Ole Jørgen niet kent heeft liggen slapen! Deze bekroonde natuurfotograaf uit Noorwegen heeft al vele internationale prijzen gewonnen met adembenemende beelden bij wedstrijden zoals Wildlife Photographer of the Year, GDT, Glanzlichter, Asferico en anderen. Het speelterrein van deze natuurfotograaf zijn de extreme Noordelijke gebieden met vaak barre weersomstandigheden. Hier kickt hij op, om dan met het perfecte shot thuis te komen en deze met de wereld te delen. Het kunnen de meest mooie landschappen zijn of dezelfde landschappen met de meest aansprekende dieren erin. Sublieme close-ups en sfeerfoto’s van dieren zijn Ole Jørgen’s specialiteit.

 Voor meer info kijk op de sprekers pagina van Ole Jørgen. We zijn verder ook trots op het feit dat Ole Jørgen in de jury zit van onze Nature Talks Photo Contest 2016.

 

Nature Talks presenteert Ole Jørgen Liodden

 

Ole Jørgen spreekt zondag 12 november in de Schouwburg (hoofdprogramma). Zijn lezing heet ´Svalbard Exposed´ Het IJsberen domein. De eilandengroep Svalbard ligt in de Noordelijke IJszee, halverwege het Noorse vasteland en de geografische Noordpool. Hier vind je een ongerepte poolwildernis met een uniek ruig maar fragiel landschap. Wil je hier bij zijn, koop dan een dag of weekendticket in de ticketshop.

 

helelogo

Bestel hier uw tickets en mis niets van Nature Talks 2016!

"Informatie en Inspiratie is waar het bij ons om draait"

Geef een reactie