Nature Talks Photo Contest

Nature Talks Photo Contest

Een nieuwe natuurfotowedstrijd en niet zomaar één! De Nature Talks Photo Contest zal een jaarlijks terugkerende natuurfotowedstrijd worden voor deelnemers uit de hele wereld. In Nederland heb je niet zoals in Duitsland, Engeland, Italië, Amerika een natuurfotowedstrijd van allure (met prestige, met aanzien) op het gebied van natuurfotografie. Met de Nature Talks Photo Contest willen we een nieuwe standaard neerzetten.

Nature Talks Photo Festival zal dit jaar op 12 en 13 november plaatsvinden te Ede en wordt een jaarlijks evenement waarbij het draait om natuurbeeld.

Bij een groot natuurfotofestival hoort ook een fotowedstrijd en fotografen kunnen insturen in maar liefst 11 categoriën, waaronder 9 voor volwassenen, 1 jeugdcategorie en een portfolio award.

De prijzen, met een totaalwaarde van € 25.000 zijn veelal in cash geld en minder in cadeaubonnen. De overall winnaar gaat naar huis met een geldbedrag van € 3.000. Daarnaast heeft de wedstrijd een dijk van een jury en een portfolio prijs, de Fred Hazelhoff Award.

Vanaf 19 augustus is de wedstrijd open voor jouw inzending, meer informatie vind je op de pagina Nature Talks Photo Contest op deze website of meteen op de Engelstalige wedstrijd website van de Nature Talks Photo Contest 2016.

Nature Talks © Steve Winter (Jurylid)

 

helelogo

Bestel hier uw tickets en mis niets van Nature talks 2016!

"Informatie en Inspiratie is waar het bij ons om draait"

Geef een reactie