Locatie bekend: ReeHorst te Ede

Locatie bekend: ReeHorst te Ede

 

Nature Talks Photo Festival & Contest

 

Nature Talks Photo Festival & Contest zal haar intrek nemen in Congres Centrum ReeHorst te Ede. Het evenement vindt plaats op 12 en 13 November 2016. ReeHorst is voor veel natuurfotografen en natuurliefhebbers een bekende locatie door eerdere natuurfotofestivals en bijvoorbeeld de SOVON dag.

Nature_Talks_Photo_Festival-Theatre Azure vanaf achter kleiner

We hebben in totaal 3 theaterzalen, een beursvloer van meer dan 2.000 m2, een fotografen restaurant, fotografen café, expositiezalen, workshop- en masterclass zalen en een flink aantal gezellige ruimtes om samen te zijn en collega natuurfotografen, natuurfilmers en natuurliefhebbers te ontmoeten.

De ReeHorst beschikt over een grote eigen parkeerplaats en is gemakkelijk te bereiken met auto of openbaar vervoer. Station Ede-Wageningen ligt op zo’n 400 meter lopen.

 
 

helelogo

Bestel hier uw tickets en mis niets van Nature talks 2016!

"Informatie en Inspiratie is waar het bij ons om draait"

Geef een reactie